dinsdag 7 september 2010

Ma(ar)ya...

Als we de theorie achter de film ''2012'' moeten geloven, hebben we over twee jaar helemaal niks meer...

Slaat dat niet even in als een bom?! #knipoog#

Even een reminder; duizenden jaren terug, hebben een groep maffe indianen, de Maya's genaamd, een voorspelling gedaan dat in 2012 de wereld zou vergaan. (hé, dat rijmt!)
In 2010??!!, gaat een of andere Godvergeten Mongolische filmproducent een film maken over een voorspelling die twee jaar na dato uit gaat komen?! (volgens de Maya's dan...) Hadden ze dat niet even 10 jaar eerder kunnen doen? Meneer de filmmaker, heeft waarschijnlijk al een stuk planneet Mars gereserveerd zodat hij lekker safe zit... BE-DANKT! Blijkbaar ben ik enige in mijn nabije omgeving die zich hier ook maar een beetje mee bezig houdt. Ik vind het namelijk wel interessant hoe die wanna-be regendansers zo'n voorspelling kunnen doen! Want er schijnt toch echt een ''Maya-theorie'' te bestaan, hoor!

Persoonlijk geloof ik wel dat er over twee jaar een verandering heeft plaats gevonden, maar niet dat er helemaal niks meer is. Ik denk dat we nu midden in de verandering zitten, en die over twee jaar helemaal rond is. Kijk maar naar het weer, het gedrag van de medemens en de verschillende visies. Stuk voor stuk tekenen van een ommekeer.

Maar stel dat de Maya's gelijk hebben, en de wereld vergaat, komen de Chinezen ons redden.

Lang leven de loempia! Hoi! Hoi! Hoi!

M. van Waardenburg

4 opmerkingen:

 1. Dit is best wel knap:
  "dat er over twee jaar een verandering heeft plaats gevonden"

  (A)
  Verder wel weer leeeuuuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niceee man. Post je die nieuwe vandaag nog?

  BeantwoordenVerwijderen